28 Temmuz 2009 Salı

Ajan Görevleri 1 - 2 - 3

Görev 1 Missing Puffles (Kayıp Puffle'lar)

Aunt Arctic'le konuşun. Ice Rink'e gidin sağ taraftan puffle resimlerini alın. Aunt Arctic'in yanına dönün, resimleri verin. Pet Shop'a gidin sol tarafta bir not göreceksiniz onu okuyun. Kodlanmış olarak yazılmıştır şöyle yazıyor:

"G HAS
???
PAIR OF
SOCKS"

Yani: Gary'nin ??? çift çorabı var. ?'li kısım değişiyor işte onu siz bulmalısınız. Bulunca bir yere kaydedin. Sports Shop'a gidin. Gary ile konuşun. İlk olarak "Yes, Please" daha sonra "Do you have any SPECIAL items?" e tıklayın. Kod isteyecektir kod olarak kaydettiğiniz numaraları girin. Size dolabı açacak, dolaptakileri alın. Ice Berg'e idin içinde can simidi olan makineyi kullanarak buz kütlesinde kalan penguenleri kurtarın (Sol altta rüzgarı gösteriyor ona dikkat ederek atın) . Hepsini kurtarınca Ski Mountain'a gidin. Ağlayan bir penguen göreceksiniz. Telefonunuzu çıkarın. Sağ üstte "Tools" yazısının sağındaki kırmızı butona tıklayın.İngiliz anahtarını seçin ve teleskobu tamir edin. Teleskoptan baktığınızda sol tarafta puffle'ın uçuştuğunu göreceksiniz. Tallest Mountain'e gidin. Yukarıya bakın ve Gary'nin verdiği kancayla dağa tırmanın.. Puffle'la konuşun ve onları geri götürün. Aunt Arctic'le konuşun ve görev bitti =).

Madalyanızı ve mektubunuzu almayı unutmayın.

Görev 2 G'S Secret Mission (G'nin Gizli Görevi)

G ile konuşun, alttakini seçin. Sonra tekrar konuşun, şifre isteyecek "Mogul" yazın. Yes'e tıklayın. Sizden buluşunu test etmenizi isteyecek. Aracı alıp Mountain'a gidin. Oyuna başlayın. Eninde sonunda kaza yapıyoruz ama oyunun zevkini çıkarmaya bakın. Gözünüzü açtığınızda kitabı ve sol taraftaki ipi alın. Bir ileri gidin. Gördüğünüz bitkinin meyvelerinden 3 tane alın. Daha sonra sağdaki ağacı 3 kere sallayın. Düşen tencereyi alın ve bir ileriye gidin. Puffle'lar göreceksiniz birine tıklayın siyah hariç hepsi kaçacak. Siyaha bir tane az önce aldığınız meyveden verin. Önce ortaya sonra sola gidin. Kırık bir kızak göreceksiniz onu alın. Daha sonra en sola, ortaya ve yine en sola gidin. Nehir kıyısına geleceksiniz. Aldığınız iple kızağı birleştirin. Onunla da aldığınız meyveyi birleştirin. Daha sonra sola gidin ve onu nehire atın. Balık yakalayacaksınız. Balığı alın, sonra tavayı suya daldırın.Sağ taraftaki yolların arasındaki odunu alın ve soldaki yoldan gidin. Bulduğunuz mağaraya girin. Sağ tarafa gidin ve bir tane taşa tıklayın. Taşların ortasına odunu koyun. Üstüne kitabı koyun. Şimdi puffle'a bir tane meyve verin ki ateş yaksın. Ateşin üstüne balığı koyun ve pişince yiyin. Sonra suyu kaynatın ve için. Uykunuz gelecek uyuyacaksınız. Uyandığınızda dışarı çıkın. Ajanla konuşun. Daha sonra G ile konuşun ve görev bitti.

Madalyayı ve Mektubu almayı unutmayın.


Görev 3 Case of the Missing Coins (Kayıp Bozukluk Olayı)

Penguenle konuşun. Hep en yukarıdakileri seçin. Daha sonra sağ taraftaki ofise gidin. Geniş bir kanepe var onun altındaki disket ve atacı alın. Sonra bilgisayarı açın ve disketi sürün. My Files > Combination_Number'a girin. Bunu bir yere not edin. Geri dönün penguenin yanına inin, onunla konuşup yes'e tıklayın. Soldaki numaralara tıklayın. Numaraları üstten başlayarak saat yönünde girin. Confirm'e basın. Kapı açılacak üsttekii seçin ve içeri girin. Yukarıdaki coinlere tıklayın ve yine birincileri seçerek konuşmayı tamamlayın. Telefon çalacak G'nin yanına gidin. Sol üstteki anahtarı alın. Gift Shop'a dönün. Yukarı çıkın. Sol taraftan anahtarla kapıyı açın. İçeri girip önce tüyü alın sonra İngiliz Anahtarınızla POWA BOX'ı açın. Atacı yeşil çipin üstüne atıp aleti bozun. HQ'ya gidin sağ taraftaki aleti alın. Town'a gidin penguenle konuşup içeri girin. HQ'dan aldığınız ışıkla Boiler Room'a inin. Sağa gidip FUSE BOX'a tıklayın. Tüm kırmızıları yok etmeye çalışın. Daha sonra G'nin yanına gidin tüyleri verin ve oyunu bitirin.

Takıldığınız yer varsa sorabilirsiniz.

15 yorum:

Club Penguin'ci dedi ki...

çok teşekkürler gene

The Okay dedi ki...

Bir şey değil =).

Fd dedi ki...

BU YORUMU OKUYUN!!!!
HQ da bir dolap var.Sizin verdiğiniz penguen adlarında Snowsyrosy var.O dolaba giriyor.Nasıl giriyor ve girince bir awards veriyor.NASIL GİRİLDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

The Okay dedi ki...

Club Penguin'in Nitendo DS için ürettiği "Elite Penguin Force" adında bir oyunu var. Bu oyunu satın alanlara yanında bir kod veriliyor. O kodu girdiğinizde artık dolabı görebiliyorsunuz.

yenicin dedi ki...

ewet öyle elite penguin force alman lasımm ve buraya türkler nedense komando odası diyor:D:D:D:D

bestem dedi ki...

arkadaşlar gary nin kayıp çoraplarını nerelerde bulabilirim

Eda dedi ki...

Ya Ben 2. Görevdeki Tavayı Bulamadım O Yüzden 2. Göreve Geçemiyorum Lütfen Yardımmm!!!!

Adsız dedi ki...

ben 3. görevde sol üsttek i anahtarı bulamadım hq da deilmi yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Adsız dedi ki...

Adsız şifrelerle roof top yazan anahtar

Adsız dedi ki...

Birinci görevde dağa ipi atıyorum ama penguin çıkmıyo napmam gerek cıkması için

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Kubra

Adsız dedi ki...

ingiliz anahtarları nerde?

Adsız dedi ki...

kırmızıları yok edemiyorum:D :d :(

Adsız dedi ki...

tüyler nerde ya 3. görevdekii

Adsız dedi ki...

çok teşekkürler senin sayende çok madalyam oldu :) ama ajan görevleri 4-5 ve altıyı bulamadım ama sorun yoq yinede çok saqol ve member şifrelerin işe yaramıyor özel bir member şifresi yollarsan çok memnun olurum bendede var ama kimse bilmiyor :)) en az2 tane var ama lazım acil!!! yollarsan sevinirim.....