2 Temmuz 2009 Perşembe

Havai Fişekler

Bu havai fişekler hem 4 Temmuz hem de Kanada günü sebebiyle. 4 Temmuz ABD'nin İngilizlerden kurtulduğu gün yani bağımsızlık günüdür arkadaşlar. Bizi de ne kadar ilgilendiriyorsa :P...


club penguin havai fişekler

havai fişek

Derin Bilgi:
Amerikan Bağımsızlık Günü, Amerikan Bağımsızlık Bildirgesi, On Üç Koloni'nin Büyük Britanya Krallığı'ndan ayrı olarak bağımsızlıklarını ilan ettikleri belgedir. Bu belge, Kongre tarafından 2 Temmuz 1776 tarihinde onaylanmış 4 Temmuz'da ilan edilmiştir.
Bu tarih Amerika Birleşik Devletleri'nde her sene Bağımsızlık Günü olarak kutlanmaktadır.

Kanada Günü, (İngilizce: Canada Day, Fransızca: Fête du Canada) Kanada'da milli bayram olarak kutlanan gündür. Bu gün içerisinde, Kanada'daki tüm devlet kurumları, okullar ve şirketlerin çoğu tatil edilmektedir. 1 Temmuz günü, bugünkü Kanada'nın kökeni olan dört eyalet'ten oluşan federasyona yerel yönetim hakkının verildiği gün kutlanır. 1982 yılına kadar Dominyon Günü olarak kutlanan gün, 27 Ekim 1982 tarihinde alınan kararla "Kanada Günü" adını aldı ve daha milliyetçi bir yapı kazandı.

FD'ye teşekkürler.

7 yorum:

yenicin dedi ki...

bugün ödeme de yapıldı

Adsız dedi ki...

ayrca dağda da havai fişekler var

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yeni dil gelmiş ingilizce,fransızca,portekizce ve şimdi de ispanyolca

Adsız dedi ki...

ha bide gastede müzik parti gibi bişey diyodu ayın 17'sinde cuma günü

FD dedi ki...

Yarın senseı görebiliriz ama yeni katalogda geliyor.Kıyafet katalogu.bana göre dojo ile ilgili kıyafet gelebilir eski kazma kürek yada senseınin şapkası...Birde herkez ingilizcede oynuyor.İspanyolca,Portekizce ve Fransızca'yı kullanınca başka serverler çıkar.Haberiniz olsun...D:

FD dedi ki...

Bişey değilde havay fişekler moutant tan da gözükür

The Okay dedi ki...

Yenicin bana ödeme yapmadılar hiç çalışmadım bu ay o yüzdendir herhalde :D.

İlk resim zaten dağdaki havai fişekleri gösteriyor herkes neden bunu söylüyor anlamadım :).

Evet Music Jam geliyor. Daha çok zaman var ama.

FD, Fransız serverlarında kaybolma ihtimalimiz var :P. Fransızlar çok milliyetçidir boğazlarını sıksan ancak İngilizce konuşturabilirsin (rezil olmamak için de böyle yaptıkları iddiaları var :D)